Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (3.06 secunde)
La randul sau, Petrescu l-a asigurat pe Dutu ca stie foarte bine unde sunt sediile PD, atat cel municipal, cat si cel judetean sau central, de la Bucuresti, adaugand ca "onorurile sunt relative".
Sambata 20 februarie, ora 11:00 Muzeul Municipal Calarasi deschide anul expozitional 2016, cu o expozitie deosebita.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
-Prefectura judetului Ialomita(1898-1949) -Comitetul provizoriu al judetului Ialomita(1949-1950) -Sfatul popular al Regiunii Ialomita(1950-1952) -Sfatul popular al raionului Calarasi(1952-1968) -Consiliul popular al municipiului Calarasi(1968-1981) -Comitetul municipal PCR Calarasi(1968-1981) -Consiliul popular al judetului Calarasi(februarie 1981-22 decembrie 1989) -Primaria judetului Calarasi(27 decembrie 1989 - martie 1990 -Prefectura judetului Calarasi(martie 1990 - prezent) -Consiliul judetean Calarasi(martie 1992 - noiembrie 1997) -Tribunalul judetului Ialomita(1898-1950) -Tribunalul Regiunii Ialomita(1950-1952) -Tribunalul raionului Calarasi(1952-1968) -Tribunalul judetului Ialomita(1967-1977).
Consiliul Municipal al PSD Bucuresti nu poate organiza alegeri pentru validarea lui Oprescu in functia de presedinte al filialei, a lui Vanghelie ca presedinte executiv si a noilor vicepresedinti pana cand D.I.
Nedumerirea consilierului municipal vine in urma unui aspect care tine, pana la urma, de buna crestere. ... Danut Moisoiu l-a invitat de nenumarate ori pe Manafu sa onoreze cu prezenta o conferinta de presa a PD-ului municipal, in speranta unor lamuriri concrete cu privire la soarta plajelor romanesti.
El a facut ieri aceasta declaratie, cu cateva minute inainte ca membrii Consiliului Municipal Craiova sa voteze forma finala a hotararii prin care se aproba contractarea si rambursarea respectivului imprumut - HCL nr.
Mai mult, democratii, dupa cum ne-au dat asigurari surse de incredere din cadrul PD, au gasit si un inlocuitor, in persoana consilierului local municipal democrat Constantin Chirila. ... Consilierul local municipal are ca obiect de activitate care ii aduce venit, conform propriei declaratii de avere, consultanta.
Competitie incrancenata pentru Biroul Permanent Daca pentru Ion Groza castigarea alegerilor pentru presedintia filialei nu a fost o problema, nu aceeasi a fost situatia si in cazul candidatilor pentru locurile din Biroul Permanent Municipal.
Dupa oferta parcarilor de pe Calea Bucuresti, ultimele intentii ale edililor sunt de a-i acorda lui Orfahli locuri de parcare la hotelul Jiul, Gara si la intersectia strazilor Fratii Golesti si Calea Bucuresti, la schimb cu cele deja ocupate sau care se afla in zona viitoarelor lucrari de modernizare a centrului Baniei, dar si conditionat de renegocierea perioadei contractului si a cotei de participare la incasari a consiliului local municipal.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
In vreme ce Eco Sud isi justifica solicitarea prin diferenta intre dispozitiile legale in vigoare si cele de la data parafarii contractului de asociere intre Systema Ecologic si consiliul local municipal, oficialii din Banie considera cererea Eco Sud drept un joc la intimidare.
Expertiza de evaluare a terenului pe care Primaria Craiova il vinde firmei Prima Medical SRL a dezmortit consiliul municipal, care s-a caznit in doua reprize sa stabileasca pretul de vanzare. ... Consilierul municipal Emil Stefarta sustine insa ca nu este vorba de "utilitate publica".
In cazul in care organizatia locala va admite propunerea formulata de biroul politic judetean, hotararea de excludere urmeaza sa fie validata de biroul permanent municipal.
Familia de consilieri a primarului Craiovei s-a marit cu un "frate" din PD, care este si consilier local municipal. ... "Ca si consilier municipal il vedeam o data, de doua ori pe luna.
Sedinta de ieri a Consiliului Local Municipal Constanta se anunta una furtunoasa, in conditiile in care primul punct pe ordinea de zi era stabilirea taxelor si impozitelor pe anul 2007.
Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
"Regiile autonome, desi sunt in subordinea consiliului local municipal, au fost infiintate prin hotarari ale Consiliului Judetean Dolj, ceea ce ar conduce, conform art. ... Emilian Stefarta, consilier municipal PNL, spune ca "Burada este pregatit pentru orice Consiliu de Administratie", iar consilierul PD Teodor Radu ii impartaseste parerea.
Pe de alta parte, ca replica la acuzatia de inactivitate adusa de Dutu, Moisoiu a prezentat ultimul proiect propus de el, impreuna cu Doinita Basescu, si care a trecut de votul Consiliului Municipal.
google-analytics.com